ONLINE BOODSCHAPPEN DOEN IN SURINAME

Online boodschappen doen via Now2SU is een makkelijke en transparante manier om boodschappen te doen voor je relaties in Suriname. Misschien wil je ze verrassen met een leuk cadeau of gewoon voorzien van boodschappen. In ons uitgebreide assortiment zit zeker iets waar ze wat aan zullen hebben.

BETROUWBAAR

De Surinaamse gemeenschap buiten Suriname is begaan met het wel en wee van familie en vrienden in Suriname. Dat blijkt ook uit de pakketten die worden gestuurd naar Suriname, gevuld met levensmiddelen en andere artikelen. Helaas hoor je steeds vaker dat er spullen ‘verdwijnen’ uit zendingen. Een andere veel gehoorde klacht: je bestelt een pakket online voor iemand in Suriname maar eigenlijk weet je niet precies wat er in zit en bij ontvangst valt het behoorlijk tegen. Vandaar dat we deze service hebben ontwikkeld waardoor de ontvanger precies datgene krijgt waarvoor is betaald! Het kan gebeuren dat we iets net niet meer op voorraad hebben dan krijgt de ontvanger een vervangend product met minimaal dezelfde waarde.

HEM SURINAME N.V. ALTIJD KWALITEIT, SINDS 1898!

HEM Suriname N.V. vertegenwoordigt al vele generaties lang bekende consumentenproducten op de Surinaamse markt, zoals Maggi, Nescafe en Dettol, om er maar een paar te noemen. Wij distribueren door heel Suriname en ons streven is gericht op het leveren van kwaliteit op elk gebied: de producten zelf maar ook de pre- en aftersales en distributie.

WAT IS NOW2SU

Now2SU is de online bestelservice van HEM Suriname N.V.. Via Now2SU kun je met een paar klikken vanuit iedere plek in de wereld boodschappen bestellen, die door de ontvanger afgehaald kan worden in Suriname. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment supermarkt-, drogisterij- en kantoorartikelen.

ONVOORWAARDELIJKE KWALITEITSGARANTIE

Alle producten voldoen aan onze strikte kwaliteitseisen. Mocht de aankoop toch een kwaliteitsafwijking hebben, dan wordt die omgeruild voor een nieuw exemplaar, een vervangend product of een HEM-waardebon.

CONTACT

Als je een vraag hebt of een suggestie ter verbetering van Now2SU, dan stellen we je telefoontje of mail zeer op prijs: We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00-15:15 uur Surinaamse tijd via het nummer +597 472351 of via het mailadres [email protected]

HOE WERKT HET?

Bij bestelling dient altijd een Surinaams contact opgegeven te worden. Zodra de melding bij ons binnenkomt, mailen of bellen wij deze persoon. De boodschappen kunnen dan opgehaald worden bij ons nieuwe distributiecentrum aan de Hendrikstraat 281, van maandag-vrijdag van 08:00-15:15 uur of op afspraak. In sommige gevallen zullen we de bestelling kunnen afgeven op een lokatie indien er problemen zijn om ze af te halen.

DE VOORDELEN VAN NOW2SU

  • Boodschappen doen in Su vanuit je luie stoel, waar die ook staat: makkelijk, snel en veilig!
  • HEM Suriname is de leverancier en dat staat garant voor de kwaliteit van de geleverde producten.
  • Transparantie! Geen vage pakketten, maar je krijgt precies wat je bestelt.